Шампионите на eBay! Виж най-търсените стоки онлайн за 2008!

Pinterest LinkedIn +

Най-големият онлайн "пазар" eBay пусна списък с най-търсените продукти за 2008 година.

В десетте продукта преобладават познати ни джаджи, които всички ние обичаме, използваме, или в най-лошия случай ще използваме следващата година. Ето ги и тях, най-издирваните продукти за 2008 година:

1. Nintendo Wii – 2,056,886 осъществени сделки

Напомняме, че само за месец ноември тази година, Nintendo успя да пласира повече от 2 милиона конзоли само на американския пазар. Болезнено високи резултати – болезнено популярен продукт. Рецесия за Nintendo и в частност Wii явно не съществува...

2. Microsoft Xbox 360: 1,297,903 осъществени сделки


Добра година за HD конзолата на Microsoft. Успешни начинания като New Xbox Experience и умопомрачителен каталог от отлични заглавия превърнаха Xbox 360 в предпочитаната HD конзола и на 2008 година.

3. Sony PSP: 350, 591 осъществени сделки


Въпреки, че PSP изостава с много милиони зад конкурента си Nintendo DS, за не-геймърската част от световното население PSP е модерно (и лъскаво) устройство, с което можеш да впечатлиш своите приятели не-геймъри. Тази година получихме трета ревизия на конзолата под формата на PSP-3000. А вече има слухове и за PSP2...

4. iPod Touch: 281,361 осъществени сделки


iPod Touch продължава да размазва своята конкуренция. Само за справка, вторият най-добре продаван MP3 плеър на пазара, този на Microsoft – Zune, е повече от десет милиона бройки по-назад от гениалния продукт на Apple. А сега гениално можеш да пуснеш любимия си трак използвайки го и да продължиш с четенето.

5. Nintendo Wii Fit: 266,584 осъществени сделки


Неизменно във всяка месечна класация за продажби след своя дебют в началото на годината, Wii Fit със сигурност е помогнало на няколко милиона американски граждани да свалят обилно количество килограми. Нашата препоръка е да спреш да гледаш ВС Телешоп - Wii Fit едновременно помага и забавлява!

6. Apple iPhone 3G: 212,837 осъществени сделки


3G варианта на iPhone очаквано изчезваше аламинутно от рафтовете на специализираните магазини, а в онлайн търговете се продаваше за повече, от колкото в магазина. Но ние всички знаем, че Apple са магьосници и подобни неща вече не ни правят впечатление.

7. BlackBerry Pearl: 207,688 осъществени сделки


С дизайн от зората на мобилните телефони, но с опции заради, които си заслужава да преглътнеш неандерталския външен вид. Изненадани сме, де.

8. BlackBerry Curve: 193,333 осъществени сделки


И тук важи същото, написано за неговия „сънародник” по-горе. Дори в по-големи пропорции. Камерата обаче наистина е впечатляваща.

9. Sony Playstation 3: 103,333 осъществени сделки


Въпреки, че Sony за момента губи болезнено битката с Wii и другата HD конзола в лицето на Xbox 360, PS3 вече предлага достатъчно качествен софтуер, безплатен онлайн сервиз, Home и BluRay съвместимост. Цената, понякога изисква жертви...

10. Guitar Hero III: 98,159 осъществени сделки

 


Един от най-добрите парти продукти въобще. Абсолютен апотеоз на рок забавленията. През 2009 ще се появи и вариант, който ще залага на електронната музика.

Сподели.