Сет Макфарлън се развихря в серия промо клипове на Оскар 2013. Виж ги тук!

Pinterest LinkedIn +

В деня, в който обяви своите номинации за 85-тите филмови награди Оскар, Американската филмова академия заложи всичко на Сет Макфарлън, пускайте пет промо видеоклипа с американския актьор, режисьор, сценарист, аниматор и комик, който ще води церемонията по връчването на наградите на 24 февруари.

39-годишният Макфарлън няма опит точно в тази роля, но вдигна неимоверно акциите на шоуто с представянето си при обявяването на номинациите за Оскар 2013 в компанията на Ема Стоун. (Друг е въпросът, че вероятно малцина биха се възпротивили, ако продуцентите на церемонията бяха решили да поделят отговорността между него и звездата от The Help, която без видими затруднения влезе в тона на Макфарлън).

В нощта на раздаването на наградите той има шанс да спечели и първия си Оскар, тъй като е съавтор на номинираната в категорията Най-добра оригинална песен към филм Needs a Best Friend към миналогодишния блокбъстър Ted, на който е режисьор, сценарист и продуцент.

Създателят на култовата комедийна анимационна поредица Family Guy е носител на Emmy, Annie, Teen Choice и Spike TV Awards и все пак има известен опит като водещ на шоу, за какъвто може да се брои изявата му в епизод 38.1 от миналогодишния сезон на Saturday Night Live.


Сподели.