Сестрите на Джордж Майкъл загатнаха, че ще издадат недовършените му проекти

Google+ Pinterest LinkedIn +

Сестрите на Джордж Майкъл написаха писмо до феновете му и го споделиха в официалната страница на музиканта. В него те благодариха на всички за подкрепата, която са получили след смъртта на известния им брат през 2016 г., и загатнаха, че възнамеряват да продължат да доставят радост на почитателите му "чрез неговата изключително красива музика".

Дали това означава, че сестрите планират да издадат недовършени музикални проекти на звездата, не става съвсем ясно. Ето и пълния текст на съобщението:

"Здравейте всички, ние сме Мелани и Йода и искаме да ви кажем няколко думи...

Нашето семейство и добрите ни приятели все още страдат от факта, че нашият красив Йог вече не е сред нас, въпреки че все още чувстваме неговата любов. Надяваме се, че оставайки дискретни, каквито винаги сме били (и ще продължаваме да бъдем), вие знаете, че чуваме и приемаме вашите подкрепящи и утешителни думи, с които ни уверявате, че разбирате колко голяма е нашата загуба, както и ние разбираме вашата"написаха двете по-големи сестри на Джордж Майкъл, за които очевидно той си остава малкият им брат Йог. Както е известно, произходът на семейството е гръцки и кръщелното име на звездата е Йоргос Кириякос Панайоту.

"Вярваме, че въпреки цялата "разруха", вие, фенове на Йог, неговите "прекрасни" по целия свят, знаете какъв беше той наистина, и все още е, след като десетилетия наред е споделял с вас своята музика, любов и темперамент" − продължава писмото. "Нашата цел е да продължим, както Йог би искал, да споделяме и да се наслаждаваме на безценното му наследство и да продължаваме да ви доставяме радост чрез неговата изключително красива музика. 

Дейвид и творческият екип на Йог ще продължат да ви предоставят проектите, върху които са работили толкова упорито за вас, точно както Йог би искал... Обещаваме, че винаги ще се стараем да му отдаваме заслуженото уважение, като оставаме верни на неговите амбиции и намерения. Благодарим на всички за наистина фантастичната подкрепа, която ние оценяваме високо, защото много ни помогна в този труден момент.

Джак, Йода, Мелани и Дейвид... и Йог, Лесли и Анселмо... с усмивка и всички заедно...".

Джордж Майкъл почина на Коледа през 2016 г. на 53-годишна възраст. Въпреки многобройните спекулации, че неочакваната му кончина може би е свързана със злоупотреба със забранени субстанции, според окончателния доклад от аутопсията музикантът е починал от естествена смърт, причинена от дилатативна кардиомиопатия с миокардит и затлъстяване на черния дроб.

Йода Панайоту (57 г.) и Мелани Панайоту (55 г.) са по-големите сестри на звездата. Джордж Майкъл е споделял, че е по-близък с Мелани, която е фризьорка и го е придружавала по време на неговите пътувания по света.


Сподели.