Serj Tankian обяви новата премиерна дата за Imperfect Harmonies

Pinterest LinkedIn +

Ясна е новата премиерна дата на втория самостоятелен проект на фронтмена на System of a Down - Серж Танкиан (Serj Tankian).

Imperfect Harmonies ще се появи официално на пазара на 21 септември, предхождан от отлично приетия от критиката и феновете Elect The Dead (2007).

Певецът, композитор и политически активист отложи първоначалната дата за разпространение на албумa с цел за обложката му да не бъде използвана дървесина, както бe направено и при дебютния.


Сн.: Spirit of Burgas

"Определям музиката си като електро-оркестрален-джаз-рок, защото притежава всеки един от тези аспекти. Малка част от песните са опростени, но мнозинството се открояват с огромна звукова стена, която не може да се сравни с нищо, което съм чувал досега", коментира самият Серж Танкиан.

"Не е често срещано да се правят песни, които да са едновременно електронни и оркестрални, имайки предвид, че едното е синтетично, а другото - органично. Аз обаче намерих начин да обединя голяма част от тези нюанси", казва още изпълнителят,  който пя за българските си фенове в третата вечер на Spirit of Burgas 2010.

 

Траклист Imperfect Harmonies:

1. Disowned Inc.
2. Borders Are   
3. Deserving?   
4. Beatus
5. Reconstructive Demonstrations
6. Electron  
7. Gate 21  
8. Yes, It's Genocide   
9. Peace Be Revenged  
10. Left Of Center 
11. Wings Of Summer
 
Imperfect Harmonies ще излезе на българския музикален пазар от Орфей Мюзик.

Още от Spirit of Burgas 2010:

Сподели.