Семейство Флинстоун V2.0 тръгва по Fox през 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Една от най-успешните анимационни поредици на всички времена – праисторическият ръчно рисуван ситком The Flintstones, излъчен премиерно в периода 1960 – 1966 г. – ще бъде продължена с нови сезони от създателя на Family Guy – Сет Макфарлейн (Seth MacFarlane).

Новите серии ще бъдат продуцирани съвместно от 20th Television и Warner Bros. Television и ще започнат да се въртят по Fox през 2013 г. По същество The Flintstones няма да претърпи сериозни метаморфози, но Макфарлейн обещава да "осъвремени" бита на двете съседски фамилии – Флинстоун и Ръбъл, в унисон с този на съвременното общество: "Каква е животинската версия на iPod? Ето това е един от въпросите, над които ще трябва да помислим", пояснява 37-годишният актьор, сценарист, аниматор и продуцент, отличен с две награди Emmy, чиято филмография включва още Dexter`s Laboratory, American Dad! и The Cleveland Show.

Макфарлейн споделя също, че според него Флинстоун и Ръбъл ще бъдат в свои води във Fox, в компанията на други култови семейства като Simpsons и Griffins. Оригиналните серии на поредицата, създадена от Уилям Хана и Джоузеф Барбара, чието студио Hanna-Barbera Productions продуцира и други хитови франчайзи като Scooby-Doo, The Smurfs, Yogi Bear, The Jetsons и др., се излъчват от ABC. Продукцията на новите епизоди на Семейство Флинстоун ще стартира тази есен.

Сподели.