Селена Гомес и Итън Хоук вече са в София, започват снимките на Get Away

Pinterest LinkedIn +

Тийн иконата на музикалната сцена Селена Гомес (Selena Gomez) вече е в България. Тя започва снимки в новата холивудска продукция Get Away, която ще бъде заснета почти изцяло у нас.

Вместо с гаджето си Джъстин Бийбър (Justin Bieber) обаче, певицата пристигна в компанията на майка си Аманда, която ще я подкрепя по време на престоя й.

За участие в лентата в София дойде и холивудската звезда Итън Хоук (Ethan Hawke), познат също така и като бивш съпруг на Ума Търман (Uma Thurman).

Именно Гомес и Итън са двете големи звезди в каста на филма, който ще бъде продължи снимки предимно в киноцентъра в Бояна и по столичните улици, но най-вече нощно време. У нас е и режисьорът Кортни Соломон (Courtney Solomon), който заедно с актьорите, е отседнал в един от най-шикозните хотели в центъра на София, свикнал често да приема звезди от висок ранг.

Очаква се Селена и Итън Хоук да останат в България около три седмици, а след тяхното занимаване Get Away ще бъде довършен в Атланта, където в продукцията ще се включи и легендата Джон Войт (John Voight). Бащата на Анджелина Джоли (Angelina Jolie) ще е в познатия си персонаж - на злодей.

Сподели.