Секси ли е дрогата?! Виж скандалната сесия Super Mods After Rehab на модния гуру Стивън Мейзъл (18+)

Pinterest LinkedIn +

Секс, наркотици и рокендрол - тази тема вероятно ще е вдъхновение за много творци още дълги години напред, но безспорно и досега е в основата на едни от най-скандалните фотосесии в модния бизнес.

Такава е и Super Mods After Rehab, чието заглавие говори достатъчно само по себе си. Когато обаче, в основата е име като откровения до болка Стивън Мейзъл (Steven Meisel), чието мото е "Животът е цинизъм", вече е ясно, че провокацията ще достигне до рядко срещани размери.

За тези, за които Мейзъл е непознат (Звездите през погледа на гуруто на провокацията Стивън Мейзъл ), само ще припомним, че именно той е автор на скандалната книга на Мадона (Madonna) - "Секс".

За Super Mods After Rehab във Vogue Italy Стивън работи с далеч по-скромни като популярност (не и като визия) дами, които дават всичко от себе си в името на крайния резултат - Агнес Дийн, Дениса Дворакова, Гуинивър ван Сийнъс, Ирина Куликова, Иселин Стейро, Лара Стоун, Миси Райдър, Саша Пивоварова и др.

Те се превъплъщават в ролята на изтерзани и пристрастени към дрогата момичета, в които въпреки всичко можем видим жената… макар и в най-шокиращата й визия.

Дали се е получило, прецените сами, разглеждайки една от най-скандалните фотосесии в кариерата на Мейзъл и в историята на Vogue Italy въобще.

Сподели.