"Седем часа разлика" стартира на 18 септември! Виж снимки от предпремиерата!

Pinterest LinkedIn +

На ексклузивна предпремиера журналистите от българските медии станаха свидетели на първия епизод на най-новия сериал на bTV "Седем часа разлика". Специални гости на представянето бяха и звездите в сериала.

Апостол Пенчев, директор "Телевизионни програми" на bTV Media Group и продуцент на "Седем часа разлика" от страна на bTV коментира, че новият сериал е сред най-висококачествените кино продукции в цяла Източна Европа. 

Той добави, че bTV смята да продължи да развива българското кино – стратегия, по която работи от четири години и която вече даде два отлични резултата със "Стъклен дом" и "Столичани в повече".

Именно ръководството на bTV в лицето на Апостол Пенчев има най-голяма заслуга за реализацията на този проект, каза режисьорът и копродуцент на "Седем часа разлика" Магърдич Халваджиян. 

"Всички се хвърлиха много мъжки в борбата, защото снимането на сериал е далеч по-трудно от снимането на игрален филм, сроковете са 10 пъти по-кратки", коментира Халваджиян. 

Заплетени сюжети, много любов и корупция от двете страни на Атлантическия океан ще видят зрителите още в първия епизод на сериала. 

В поредицата Ваня Цветкова е подкупна съдийка в Софийски градски съд, а Малин Кръстев – собственик на българска кръчма в Ню Йорк. Двамата са брат и сестра, разделени не само от часовата разлика, но и от предразсъдъци, ненавист и пропастта между богатството и бедността. 

Какви обрати в "Седем часа разлика" ще видят зрителите на bTV, ще стане ясно от 18 септември, всяка неделя от 20:00 часа. 

Сподели.