SCE Japan Studio обяви три нови Vita заглавия с европейска дистрибуция

Pinterest LinkedIn +

SCE Japan Studio – компанията-производител на класики като Demon's Souls, Shadow of the Colossus и Gravity Rush – обяви три нови заглавия, които ще бъдат издадени в северноамериканския и европейския PSN за PlayStation Vita.

Това са игрите Freedom Wars, Oreshika: Tainted Bloodlines и Soul Sacrifice Delta, последната от които представлява разширено и подобрено издание на Vita играта на Кеижи Инафуне (създателя на Mega Man) от 2013 година и ще излезе първа – на 14 май.

Freedom Wars се разработва съвместно от студиата Dimps (Street fight 4 и Sonic 4) и Shift (Gods Eater Burst) и представлява антиутопична екшън игра от трето лице с възможност за кооперативен онлайн мултиплеър с капацитет от осем играчи. Действието в нея се развива в бъдещето, когато хората биват осъждани на милиони години затвор само заради това, че са се родили.

Tainted Bloodlines е ролева игра, за която не се знае почти нищо, освен че следва историята на древна японска династия, в която средната продължителност на живота е 2 години.


Сподели.