Саша Барон Коен подготвя нова пародия - този път на Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen) има вече много пародийни персонажи във филмографията си, като последно актьорът е продал на Paramount продукция, иронизираща не кой да е, а самия Агент 007 - Джеймс Бонд.

Барон Коен си партнира със сценариста Фил Джонстън за комедията, която ще разказва историята на специален шпионин, който е принуден да се крие заедно със своя брат, който е футболен хулиган.

Колкото и да им се иска на феновете на Саша Барон Коен да го видят в шпионска роля, той ще се превъплъти в ролята на брата, която сякаш и му приляга повече. За останалата част от актьорския състав все още няма информация.

Последно английският комик участва в пародията The Dictator ("Диктаторът"), а характерният му глас може да бъде чут и в анимацията Madagascar – Madagascar 3: The Europe’s Most Wanted.

В края на 2012 г. Саша Барон Коен ще се превъплъти в ролята на Тенардие в нова версия на литературната класика Les Miserables ("Клетниците"). Там ще си партнира с актьори като Хю Джакман (Hugh Jackman), Ръсел Кроу (Russell Crowe) и Ан Хатауей (Anne Hathaway).

Сподели.