Sanny Alexa е в "В този клуб" с Бобо и ти "искаш, искаш да я имаш"! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

8 октомври е премиерната дата на първия сингъл на Sanny Alexa – "В този клуб", записан с участието на Бобо (feat. в "Дим да ме няма" на Владимир Ампов - Графа, "Секунда" на Орлин Павлов).

Едновременно със старта на радио ротацията на "В този клуб" излиза и видеото към парчето, създадено от един от най-успешните композиторски екипи на Германия. Автор на българския текст е Рейчъл Роу.

Записите са направени в Busy Monkey Production - студиото на ментора на Sanny Alexa от предаването - Мага Алиев. Миксът на песента и звуковата продукция са направени от самия авторски екип в Германия, а финално е мастерирано в Лос Анжелис.  

Видеото е режисирано от Таня Казакова - утвърдено име в рекламния бранш, документалното кино и специалист в режисурата на имиджови видеоклипове и красиви визии на жени изпълнителки като Dess - I Like, и Нели Петкова - Lucky One.

Специалните ефекти и постпродукцията са дело на Петър Петков – Ghettoman и Данаил Щърбанов, които заснеха и клипа към песента на Touch Down и Сани Алекса - Imma Model. На Алекса партнират танцьорките от Макоса Ностра.


Сподели.