Сандански се готви за Пирин Фолк през септември

Pinterest LinkedIn +

За 14 поредна година град Сандански ще е домакин на традиционния фестивал Пирин Фолк.

Той ще се проведе от 1 до 3 септември и тази година като гост е поканен и Президентът на Република България, Георги Първанов.

Фестивалът е организиран от община Сандански и телевизия М САТ и в него освен участници от България, ще има и представители на Македония, Франция и Русия.
 
Междувременно, от сайта на фестивала стана ясно, че през изминалия уикенд 23-мата български участници в конкурсната програма за представили песните си и за заснели клиповете към тях в Мелник.

Тази година сред участниците са Слава Соколова,Рени (на снимката), Зара, Еми Стамболова, Моника, Яница, Боряна, Петко Захариев, Стефан Митров, Анна, Мария Нейчева, Ана Борисова, Миле Кузмановски, Яна Добрева, Янко Неделчев, както и дуетите  Поли Паскова и Борис Дали и  дует Николови.

От същия сайт, стана ясно, че от 15 август, каналът М САТ ще започне да излъчва песните на участниците всеки ден следобед и вечер.

За всяка песен зрителите на М САТ ще могат да гласуват с кратко съобщение и така ще се определи специалната награда на телевизионния зрител за Пирин фолк 2006.

Сподели.