Самозвана врачка стана за смях, след като я уличиха в лъжа в ефир (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Не знаем със сигурност съществуват ли суперсили, с които да предричаме бъдещето или да гадаем за случки в миналото, но това не пречи на редица хора да се изживяват като медиуми и духовни водачи. Като че ли сме свикнали да се надсмиваме на абсурдните предсказания на телевизионните врачки, но за нещастие хиляди отчаяни се втурват към лъжливите носители на надежда и плащат купища пари като допълнение. Точно така група журналисти решиха да "разпитат" доказана в този бранш врачка. Видеото ни показва колко е лесно да хванем в лъжа тези измамници и да напомним на нуждаещите се никога да не прибягват до тях, защото те най-вероятно ще бъдат дълбоко разочаровани.

Не знаем със сигурност съществуват ли суперсили, с които да предричаме бъдещето или да гадаем за случки в миналото, но това не пречи на редица хора да се изживяват като медиуми и духовни водачи. 

Като че ли сме свикнали да се надсмиваме на абсурдните предсказания на телевизионните врачки, но за нещастие хиляди отчаяни се втурват към лъжливите носители на надежда и плащат купища пари като допълнение.

Точно така група журналисти решиха да "разпитат" доказана в този бранш врачка.

Видеото ни показва колко е лесно да хванем в лъжа тези измамници и да напомним на нуждаещите се никога да не прибягват до тях, защото те най-вероятно ще бъдат дълбоко разочаровани. 


Сподели.