Самоубийството на Лорън Скот било заради $6 милиона дългове?

Pinterest LinkedIn +

Смъртта на модния дизайнер Лорън Скот (L'Wren Scott) шокира света, а според британското издание MailOnline причина за самоубийството й са огромни дългове.

Говори се, че приятелката на Мик Джагър (Mick Jagger) имала да връща на кредитори около 6 милиона долара заради загуби на нейната компания LS Fashion LTD.

Междувременно Rolling Stones, които са на турне в Австралия, отложиха концерта си в Пърт на 19 март, защото Мик Джагър бил съкрушен от новината. Следващото шоу на рок бандата - на 25 март в Сидни - ще се проведе по график.

Говорителят на Rolling Stones отхвърли слуховете, че Лорън Скот и Мик Джагър са се разделили, каквато информация се появи в New York Post малко след като стана ясно, че тя се е обесила в своя апартамент в Манхатан.

Редица звезди от шоубизнеса изказаха своите съболезнования на близките на Лорън Скот. Една от тях бе поп звездата и модна икона Madonna.

"Това е ужасна трагедия и загуба на страхотен човек. Толкова съм разстроена. Обичах Лорън и работата й, а тя винаги е била много мила с мен", сподели Мадона.


Сподели.