Съквартирантите в Big Brother 3 гласуваха за президент

Pinterest LinkedIn +

Утре, 22 октомври, ще се проведат поредните избори за президент на Р. България. Правото да упражнят своя вот ще имат и всички участници в шоуто Big Brother 3. За загрявка, преди това те проведоха "местни" избори, избирайки президент на къщата, в която живеят вече 34-ти ден.

От четиримата кандидати - Боян, Борислав, Виолета и Тодор - с най-много гласове за управник бе избран 34-годишният богослов от Сливен.

Това, което всички, които гласуваха както за него, така и срещу него, не знаеха, бе че той ще бъде натоварен с отговорността да избере и спаси един от тримата номинирани за изгонване от шоуто другата седмица. Тази подробност накара кандидат-президентът Борислав още повече да съжали, че не е на мястото на Тодор, тъй като самият той бе сред номинираните.

За негов късмет, след времето за размисъл, което Big Brother даде на Тодор, той избра именно Борислав, оставяйки застрашени от изгонване експресивната художничка Дияна и интригантстващия пловдивски фризьор Гаро. Решението си той разтълкува като "урок към политиците на България" за това как трябва да се "вслушват в гласа на народа" и да не се опитват да "смажат конкурентите си".


Президентът на къщата Тодор в прегръдката на Ники Кънчев
Снимка: Avtora.com

Гаро, обаче, лично засегнат, обвини Тодор в лукавство и у него се отприщи нов поток от злоба и интриги. Негов съмишленик си остава чирпанлията Пеньо, който претърпя нова операция на брадичката, след като поради липсата на всякакви хигиенни навици, инфектира зарастващата рана. Интервенцията той претърпя в клиника, след което бе върнат в къщата и най-безскрупулно излъга съквартирантите си за причината на повторната операция, набеждавайки лекуващия го лекар.

Междувременно стана ясно, че напредва подготовката за раждането на бременната в последния месец Светлана. Самото раждане и първите дни от отглеждането на бебето тя ще преживее в Тайната стая, известна само на трите близначки, изгоненият в началото на седмицата Панайот и на Пеньо.

Неспирно пушещата бъдеща майка, носеща дете, заченато от мъж, различен от съпруга й, е считана от съквартирантите за най-разумният участник в шоуто.

Сподели.