Рут Колева нашепва "Виждам те" в ново видео

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди премиерата на новото й парче "Бледи следи", създадена специално за инициативата "Зелената песен на България", Рут Колева пусна нов видеоклип към друг свой проект. "Виждам те" се разпространява от лейбъла Facing The Sun, сред чиито последни рилийзи са новите парчета Freestyle II на 100 Кила, "Да, да, да" на Играта и Лео ft Бате Пешо, "От юни до август" на СкандаУ и Део и "Зън, зън" на Honn Kong ft Dim4ou.

"Виждам те" е съвместен проект на Рут Колева с Илия Григоров и Гергана Турийска – автори на текста, Светлин Къслев – на аранжимента, и Деница Русланов – режисьор на видеото към песента, в което Рут Колева – една от звездите в първия сезон на "Къртицата" изпълнява главната роля.

Видеото е заснето на две различни локации в София именно по време на участието на певицата в реалити шоуто, преминало под знака на скандала. Самата Рут сподели в интервю за TV7, че асоциира "Виждам те" с Mirrors на Джъстин Тимбърлейк – песента, избрана за саундтрак към епизода от "Къртицата", включващ сцената с първата целувка между нея и настоящия й приятел – спечелилия формата Любомир Жечев.

Самото парче е създадено от Рут за първия й албум, но не е намерило място в него, защото не се е вписало в цялостното му звучене. Първоначалната версия на "Виждам те" е била с английски текст.

В момента Рут Колева се подготвя за предстоящите концерти, с които ще промотира новия си албум, който вече е напълно завършен и ще получи разпространение в цял свят. Първият от тези концерти ще бъде в България - на 25 октомври 2013 г. във Военния клуб в София, вторият ще е в Амстердам, третият - в Лондон и т. н.

На този етап Рут Колева нито отхвърля, нито потвърждава слуховете, че ще участва в първия сезон на новия музикален формат "Музикална академия", който ще бъде излъчен по TV7 и е с музикален продуцент Владимир Ампов-Графа.


Сподели.