Roxette - при Слави или при Вили Сечкова?

Pinterest LinkedIn +

Къде ще гостува най-популярният шведски дует в света на музиката Roxette - този въпрос занимава от няколко дни българското медийно пространство, след като бе разпространена новината, че Пер и Мари са предпочели поканата на Виолета Сечкова в шоуто й "В джаза в събота вечер" вместо тази на Слави Трифонов.

Броени дни след като се появи слуха, от предаването на популярната водеща излязоха с официална позиция по въпроса, за да тушират всякакви възможни конфликти между двете страни. 

"В джаза събота вечер" е шоу, което традиционно кани известни български и чуждестранни знаменитости. Именно за това информацията, че световноизвестните музиканти от Roxette ще гостуват в студиото ни звучи логично, но за съжаление е напълно невярна. От No Frame Media, не са водени разговори за медийно партньорство с фирмата промоутър на концерта на групата в България", се посочва в комюникето.

Оттам посочват още, че държат изключително на добрите колегиални взаимоотношения и поради тази причина е изключена война за гости между екипа на "В джаза събота вечер" и този на други телевизионни шоу програми. 

Сподели.