Rotten Tomatoes има нов най-слаб филм с 0% рейтинг

Pinterest LinkedIn +

Когато дебютира през 2009 г., комедията Paul Blart: Mall Cop (Ченге в мола) се представи сравнително посредствено както в боксофиса, така и сред критиката. Филмът обаче имаше някои забавни моменти.

Е, изглежда създателите на филма не се учат от грешките на известния с подобни комедии Адам Сандлър и решиха да направят продължение, което заслужи своето място в дъното на всички класации.

Paul Blart: Mall Cop 2 е вече в кината и се "радва" на изключителна реклама сред кинокритиците в кино портала Rotten Tomatoes... или по-скоро антиреклама.Само за няколко дни лентата събра над 35 ревюта, като всичките определят филма като изключително слаб (rotten - изгнил). 

Това все пак не попречи на Кевин Джеймс в ролята на Пол Бларт и компания да съберат над $34 млн. в световен мащаб, с които покриват разходите на Sony по продукцията.

Е, Paul Blart: Mall Cop 2 няма да се радва на дълготраен успех заради много по-очаквани филми като Avengers: Age of Ultron (Отмъстителите: Ерата на Ултрон). Дали това ще даде спирачки на евентуална трета част - предстои да разберем.

Сподели.