Робин Тик и Пола Патън се разведоха

Pinterest LinkedIn +

Робин Тик и дългогодишната му партньорка Пола Патън се разведоха официално. Считано от 14 април 2015 г., двамата вече няма да бъдат съпруг и съпруга.

Разводът е завършек на сагата, разиграла се в отношенията между двамата от началото на 2014 г. - още през февруари Пола Патън обяви края на отношенията си с музиканта, но едва през октомври подаде документи за развод.

Връзката между звездната двойка продължи 21 години, последните 9 от които Тик и Патън бяха женени. По време на брака им се роди техният син, който сега е на 5 години.

Вече бившите съпрузи съобщават в свое изявление, че винаги ще бъдат "най-добри приятели". Двамата са постигнали споразумение при подялбата на общото им имущество, както и по въпроса за попечителството над сина им.

Очевидно Робин Тик минава през тежък период. Съвсем наскоро той и колегата му Pharrell Williams бяха осъдени за плагиатство на при създаването на съвместния им хит Blurred Lines, като в резултат ще трябва да заплатят на семейството на покойния Марвин Гей сумата от $7,3 милиона.

Сподели.