Rob Thomas се пробва наживо, сам

Pinterest LinkedIn +

Бившият вокал на Matchbox Twenty Роб Томас (Rob Thomas) показа на публиката какво да очаква от предстоящото му солово турне.

Тази седмица певецът е в Австралия, където представя наживо парчетата от първия си солов албум "...Something to be", съобщава undercover.com. Още от началото на концерта Роб се е дистанцирал от звученето на предишната си група, като е представил парчета, клонящи повече към R&B, отколкото към чист рок, макар че е имало и изключения.

Певецът е изпълнил почти всички песни от албума си, като е започнал с едноименната и е завършил с рокаджийското "This is How the Heart Breaks".

Парчета на Matchbox Twenty, естествено, не са липсвали. "3AM" и "Push" са се оказали изцяло преработени като акустични балади, като първата е преляла в кавър на "The Joker" на Стийв Милър (Steve Miller). "Ain't No Sunshine" на Бил Уидърс (Bill Withers) също е била включена в сетлиста за вечерта, както и "Smooth" – песента, която Роб написа за Сантана. През 1999 г. тя спечели три награди Grammy и бе обявена за песен на годината.

Официалният сайт на Роб Томас e www.robthomasmusic.com/

Сподели.