Rihanna в Pour it Up (Behind-the-scene)

Pinterest LinkedIn +


Часове след световната премиера на видеото към Work Bitch на Бритни Спиърс в YouTube излезе и най-новото видео на Риана към третия сингъл от седмия й албум Unapologetic.

Появата на Pour It Up бе промотирана в продължение на няколко дни със серия кадри от снимките на видеото, които не оставиха никакво съмнение, че има всички качества да се нареди сред най-провокативните клипове на 2013 г.

В него 25-годишната звезда е полугола, заобиколена от стриптийзьорки, вода и летящи наоколо й долари, седейки на златен трон, с който сякаш иска да прави секс. Не липсват и няколко сцени на особено актуалния туъркинг, популяризиран преди всичко от Майли Сайръс, но изпълнен по съвсем различен начин.

С Pour it Up обаче Риана вероятно поне за известно време ще измести вниманието от по-младата си колежка върху себе си не само защото не бе издавала видео от цели осем месеца (Stay се появи през февруари 2013 г.), а и защото критиците на Майли и всички поп изпълнителки, залагащи на подобен провокативен стил, определено имат за какво да се хванат.

Сподели.