Resident Evil: Revelations 2 (Concept Live-action Teaser Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Сървайвъл хорър Разработва: Capcom Издава: Capcom Платформи: PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One (TBC) Година на издаване: 2015 С това крайно въздействащо концептуално видео Capcom обяви предстоящия рилийз на Resident Evil Revelations 2 - духовен наследник на първата игра с това подзаглавие, издадена най-напред за 3DS, а след това и за PC, PlayStation 3, Wii U и Xbox 360. Екипът, който я произведе, работи и по нейното продължение, което ще въведе нови главни герои (на мястото на Крис Редфийлд и Джил Валънтайн) и ще пренесе действието на ново място. "Спотаени тайни изплуват, така че да бъдат открити от онзи, който е способен да види и прозре същността им", се казва в описанието към този тийзър, показан за първи път в рамките на пресконференцията на Sony няколко седмици преди официалната премиера на Resident Evil: Revelations 2 в игрален вид на Tokyo Games Show 2014.

Жанр: Сървайвъл хорър Разработва: Capcom Издава: Capcom Платформи: PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One (TBC) Година на издаване: 2015

С това крайно въздействащо концептуално видео Capcom обяви предстоящия рилийз на Resident Evil Revelations 2 - духовен наследник на първата игра с това подзаглавие, издадена най-напред за 3DS, а след това и за PC, PlayStation 3, Wii U и Xbox 360.

Екипът, който я произведе, работи и по нейното продължение, което ще въведе нови главни герои (на мястото на Крис Редфийлд и Джил Валънтайн) и ще пренесе действието на ново място.

"Спотаени тайни изплуват, така че да бъдат открити от онзи, който е способен да види и прозре същността им", се казва в описанието към този тийзър, показан за първи път в рамките на пресконференцията на Sony няколко седмици преди официалната премиера на Resident Evil: Revelations 2 в игрален вид на Tokyo Games Show 2014.


Сподели.