Renesanz, H.M.S.U. и Overload представят Underground Movement Festival 3

Pinterest LinkedIn +

Организациите Renesanz, H.M.S.U. и Overload обединяват сили, за да представят третото издание на Underground Movement Festival на 24 и 25 август. Фестивалът ще се проведе на открито на поляна до село Локорско, намиращо се на 15 км от София.

Първата вечер ще е отделена на дръм енд бейс-а, като специални гости ще бъдат англичаните Joseph Ray & Daniel Stephens, познати повече под псевдонима Nero (на снимката). Участието на британците ще бъде подплътено със сетове на H.M.S.U. агентите – Cooh, Konspirator, Ogonek, Mocks, Targy, Acidtrip, EXo, както и с бонус авторска музика от независимите продуценти Digital Soul и Kigami.

Втората вечер на фестивала ще е посветена на техно и минимал звученето. Гост-диджей за партито ще е германецът Lars Klein, а от българска страна ще се изявят Balthazar, JackRock, Birben, Stenly, Quest, ShanoDJ, Joy, Subtech, Boomslang и Subsonic.

На мястото на събитието ще има добре зареден бар с храна и напитки, както и възможност за разполагане на палатки. До там се стига с автобус №20 и маршрутка №20, както и с кола.
Сподели.