Ремикси на Norah Jones и Doors в новия албум на Thievery Corporation

Pinterest LinkedIn +

Компилация с ремикси, наименувана "Versions", е следващото дългосвирещо издание на Thievery Corporation, което електронната формация ще издаде през собствения си лейбъл през април. В нея са събрани 18 редки и трудни за откривани ремикси, записани през последните години.

"Това са ремикси, които сме правили през годините и искахме на даден етап да съберем на едно място в една колекция и този етап дойде, казва Ерик Хилтън (Eric Hilton), единият от двамата основатели на Thievery Corp. за Billboard. Някои от тях са доста стари. Този, който направихме за Бен Фолдс, например, е може би от преди 6 години."

До появата на "Version" последният албум в дискографията на формацията ще продължава да е суперуспешния "The Cosmic Game" (2005), който вече може да се закупи и в България.

До момента от него, само в САЩ, са продадени над 100 000 копия (според статистик муз. продажби No.1 Nielsen SoundScan), а още с излизането си изданието оглави Top Electronic Albums чарта на Billboard.

Следващият студиен албум на Thievery Corp. засега е само проект, но по плановете на групата по-голямата част от настоящата година ще бъде посветена на студийната работа по него. Междувременно през лятото тя ще участва в няколко мащабни прояви, сред които фестивала Лолапалуза в Чикаго и концерта на Flaming Lips в Hollywood Bowl в Лос Анджелис.

Траклист на "Versions":

1. 'Tanara,' Ustad Sultan Khan
2. 'Habanos Days,' Damien
3. 'This Is Not a Love Song,' Nouvelle Vague
4. 'Beloved,' Anoushka Shankar
5. 'Who Needs Forever,' Astrud Gilberto
6. 'Desert,' Emilie Simon
7. 'Lemon Tree,' Herb Alpert
8. 'Originality,' Thievery Corporation featuring Sister Nancy
9. 'In Love,' Fear Of Pop
10. 'The Girl`s Insane,' the Januaries
11. 'Strange Days,' the Doors
12. 'Revolution Solution (TC Remix),' Thievery Corporation
13. 'Shiva (TC Remix),' Thievery Corporation
14. 'Khalghi Stomp,' Transglobal Underground
15. 'Angels,' Wax Poetic featuring Norah Jones
16. 'Nothing To Lose,' Isabelle Antena
17. 'Cada Beijo,' Bebel Gilberto
18. 'Dirty Little Secret,' Sarah McLachlan

Сподели.