Remembering Whitney излиза на 29 януари, Сиси Хюстън при Опра ден по-рано

Pinterest LinkedIn +

Майката на покойната Уитни Хюстън - Сиси Хюстън - ще гостува на Опра Уинфри на 28 януари, за да даде първото си обширно и интимно интервю за зрителите на OWN TV и шоуто Next Chapter броени дни преди първата годишнина от смъртта на своята изключителна дъщеря. Самата Уитни разкри именно пред Опра драматичната история на своя живот, съсипан от пристрастеността й към наркотиците, в интервю, излъчено на 14 септември 2009 г.

"Продължавам да се питам дали можех да я спася по някакъв начин. Но няма написана книга за това как да бъдеш родител. Правиш най-доброто, на което си способен", споделя 79-годишната Сиси Хюстън в скорошно интервю за People по повод излизането на нейната биографична книга Remembering Whitney: My Story of Love, Loss and The Night The Music Stopped.

Нейната собствена музикална кариера стартира още през 1938 г., когато е едва петгодишна, и тя, на свой ред, има високи изисквания към своята дъщеря, която става солистка на детския госпъл хор в New Hope Baptist Church в Нюарк на 11-годишна възраст.

"Нямах представа, че Нипи се е захванала с това", споделя в своите мемоари някогашната беквокалистка на Елвис Пресли и носителка на Grammy, използвайки галеното име, с което всички в семейството са се обръщали към Уитни (Nippy). "Истината е, че по онова време аз всъщност не исках и да знам дали го прави", пише още Сиси Хюстън.

Remembering Whitney: My Story of Love, Loss and The Night The Music Stopped ще излезе на американския книжен пазар на 29 януари 2013 г. от Harper в издание с твърди корици и 320 страници. Книгата може да бъде закупена от Amazon срещу $18.47 и в момента заема 16-то място в класацията на най-продаваните биографии на известни личности от света на шоубизнеса.

На 11 февруари 2013 г. се навършва една година от смъртта на Уитни Хюстън, която шокира света в навечерието на церемонията по връчването на наградите Grammy. Седмици по-късно стана ясно, че тя е починала в резултат на удавяне, след като по всяка вероятност е заспала или изгубила съзнание във ваната в хотелската си стая в Бевърли Хилс.

Сподели.