Red Hot Chili Peppers ще "загреят" с йога и медитация преди концерта в София

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от Red Hot Chili Peppers ще пристигнат в София в деня на концерта си на 1 септември. Калифорнийците ще направят кратка репетиция часове преди да се качат на сцената пред хилядите развълнувани български фенове.

Както повечето артисти от подобна величина, бандата пътува с личния си готвач, който се грижи за менюто им. В него, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци.

Освен че имат специфични условия към храната, Антъни Кийдис и компания са поискали да имат на разположение специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел, мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета.

По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат в България заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Вратите на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18 ч., а към 20 ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след техния сет публиката най-накрая ще види на живо петкратните носители на Грами, чийто последен албум I'm With You е основният повод за настоящото им световно турне. Въпреки че така и не бе избрана българска група, която да открива за Red Hot Chili Peppers, концертът все пак ще бъде предшестван от шоу на родни артисти в лицето на Q-Check. Техният сет пред зала "Арена Армеец" e с начален час 16:00 ч.

София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички, закупили билети, да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто, булевард Асен Йорданов ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред "Арена Армеец" ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

Сподели.