Red Bull - смайващият свят на непримиримите авантюристи

Pinterest LinkedIn +

Много често за нас светът е въпрос на възприятия. Ежедневно наблюдаваме заобикалящата ни среда по един и същ начин, през един същ поглед и не осъзнаваме как тя може да изглежда от друг ъгъл.

Но някои хора са различни и те не се примиряват със статуквото. Точно за такива личности с голямо "Л" е светът на Red Bull. Te търсят предизвикателството да преоткриват живота в друга светлина.

Смайващият различен свят често бива фотографиран, а използването на летящите дронове предлага истинска живопис, но не такава с четка и боя, а картини от птичи поглед.


Понякога си сам, бурята се задава и те предизвиква, но ти си непримирим и няма да се откажеш лесно, защото не ти е присъщо да абдикираш без бой.


Понякога търсиш нови хоризонти там, където небе, вода и земя се събират в една обща точка, а след като ги откриеш, продължаваш още напред към неизвестността.


Понякога се движиш на ръба - там, където малцина биха стъпили, но вървиш стремглаво напред и не се обръщаш назад и не поглеждаш надолу.


Понякога да катериш света по вертикала е изживяването, което винаги си искал, защото никой не е покорил върховете в живота, докато ходи по хоризонталната му плоскост.


Понякога искаш да си орел, да разпериш гигантски криле и да се рееш с усещането за безкрай.


Понякога животът е надпревара с други като теб, които са непримирими, и всеки оставя зад гърба си своята следа, която преминава в бъдещето.


Понякога животът не е цветен, а черно-бял, но все така красив, неописуем и поетичен, а изкачването на върховете продължава бясно.


Понякога просто няма заобиколни пътища, а единственият проход е да преминеш най-големите препятствия с мисълта никога да се предаваш.

Източник снимки: redbull.com

Сподели.