Разкрити са основните герои в новата sci-fi драма на ABC - S.H.I.E.L.D.

Pinterest LinkedIn +

С разработването на новия spin-off сериал – S.H.I.E.L.D., развиващ се във вселената на The Avengers (Отмъстителите), все повече информация се разкрива за историята, като последните нови детайли са описания на главните герои, които зрителите ще видят в продукцията.

Агент Грант Уорд и Скай са двамата лидери на екипа, като Уорд е описван като тих и изключително опасен агент, а партньорката му Скай пък е уверена в себе си, забавна, чаровна и интелигентна.

Агентите Лео Фитз и Джема Симънс са другата екипна двойка, като те са заедно още от тренировъчните програми. Докато Джема се интересува повече от биология и химия, Лео Фитз е майстор по техническата част на оръжията.

Последна, но не и по важност, е агент Алтеа Райс, която е перфектен боец и пилот, макар опитът й да я прави затворена в себе си и тиха.

Новият сериал, заедно с Thor: The Dark World, Iron Man 3, Captain America: The Winter Soldier и Guardians of the Galaxy, е част от втората фаза на Marvel, която ще завърши с продължението на The Avengers, очаквано в кината на 1 май 2015 г.

Сподели.