Разкриха главните герои в Star Wars: Episode VII

Pinterest LinkedIn +

Кастинг режисьорите на Star Wars: Episode VII разпространиха информация за това какви актьори търсят за предстоящата нова трилогия от култовия франчайз.

Първите два персонажа са две момчета между 20 и 30 години, едното от които трябва да е самоуверено, а другото - забавно и остроумно. И двамата трябва да са "добре сложени".

Момичетата, от друга страна, трябва да са в края на тийнейджърските си години - едното от тях да има добро чувство за хумор, а другото да е мъжкарана с бързи реакции.

Екипът търси и още трима герои - мъж, минал 40-те, здрав физически, военен типаж; мъж около 30-те, интелектуалец, стратег; мъж около 70-те - физически здрав, лесно налагащ мнението си.

Тепърва предстои информацията да бъде разпространена сред филмовите агентите в Холивуд, но тъй като снимките са планирани за началото на 2014 г., очаква се актьорският състав да бъде изяснен през следващите няколко месеца.

Режисиран от Джей Джей Ейбрамс (J. J. Abrams) и написан от Майкъл Арнд (Michael Arndt), Star Wars: Episode VII се очаква в кината през 2015 г.

Сподели.