Разбрахме "става ли му" на българския мъж! Но става ли българската жена?!

Pinterest LinkedIn +

След като близо три месеца изучавахме "става ли му" на българския мъж, ето че дойде ред да разберем каква е заслугата за това и на българската жена.

Първата по рода си Национална кампания за проучване на сексуалността цели да се добере до подробна информация за интимните способности на дамите у нас, като в основата й отново е независимият сайт за проучвания www.Pitat.me.

"Става ли българската жена" ще засегне дори силно табуизирани теми, като сред въпросите има откровено провокативни: Случвало ли ви се е да симулирате оргазъм?, Случвало ли ви се е да се задоволявате сама?, Добра любовница ли е българката? и т.н.

Запитванията ще са насочени предимно към мъжете, за да разкрият каква е тяхната оценка за партньорките им, а периодът, в който ще се проведе проучването, е от 20 септември до 20 октомври.

И тъй като считаме, че резултатите от проучването на предишната тема "Сексуалността на българския мъж" вероятно също вълнуват аудиторията, ги предоставяме в едно изречение: "Той е добър и желан любовник, но му трябва повече секс и всеотдайност към партньорката, за да го докаже".

Сподели.