Рапърът The Game иска да се снима с Hilary Swank

Pinterest LinkedIn +

Рапърът The Game тръгна по утъпкания път на своите другари Eminem и 50 Cent и съвсем скоро ще се снима във филм, озаглавен "The Millionaire Boys Club", който разбира се (следвайки досегашната тенденция), е частично базиран на живота на новоизгрялата суперзвезда.

Предвещавайки собствения си успех на актьор, The Game вече направи списък с филмовите продукции, в които би искал да участва. От списъка става ясно, че рапърът не би отказал да партнира на тазгодишната носителка на Оскар, забележителната Хилари Суонк (Hilary Swank).

Високата летва не е невъзможна, защото в момента амбициозният The Game вече е в преговори за евентуално участие в хорър филм с нейно участие, озаглавен "The Reaper", съобщават от Вирджиния Рекърдс.

Най-важното в "The Millionaire Boys Club" е, че съдържа подобно на "8 Mile" секс сцена, първата филмова такава за бившия член на бандата G-Unit. Както споделя пред MTV самия The Game тя била "дива и необуздана".

Междувременно, носителката на две награди “Оскар” за най-добра актриса Хилари Суонк скоро пристига в България, където ще се снима във филма “Черната далия”, на режисьора Браян де Палма (Brian De Palma).

Тя ще играе двойничка на млада актриса, чието брутално убийство разследват двама полицаи. Нейни партньори ще бъдат Джон Хартнет (Josh Hartnett), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson, която вече е в София) и Арон Екхарт (Aaron Eckhart).
Сподели.