Рапърът Flex и танцьорът BallaN със съвместен проект

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването "Фермата", представиха пред меломаните съвместния си проект, озаглавен "Верен на мен".

В него те призовават хората да не предават себе си, да свалят маските и да бъдат такива, каквито са, защото само тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

"Да бъдем себе си е важно не само защото всички останали роли са заети, а защото това е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим твърде дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем вечно, а ако сме достатъчно честни, ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си", споделя рапърът Flex.

Хип-хоп танцьорът и влогър, известен под псевдонима Ballan, печели прозвището "българския Джъстийн Бийбър" заради приликата с неговия стил, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния вот на финала той е класиран на първо място. Именно във "Фермата" Flex забелязва Калоян, който го впечатлява с непринуденото си поведение и достойното си представяне. Рапърът решава да го покани да се включи във видеото на "Верен на мен", а хип-хоп танцьорът харесва проекта и приема да стане част от него.

"Верен на мен" е по музика на Flex, по текста работи заедно с D-zasta, а видеото е заснето от режисьора Радостин Събев-Шошо. Проектът е представен в канала Kartelarecords.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.