Пуснаха билетите за хитовите партита на Robbie Rivera, Victor Calderone и Mark Knight на Слънчев бряг

Pinterest LinkedIn +

Билетите за партитата на култовите диджеи Robbie Rivera, Victor Calderone и Mark Knight на курорта Слънчев Бряг, са вече пуснати в продажба. Събитията са част от традиционната лятна серия Summertime Dance Explosion Solar.

Секси електро хаус звучене ще завладее клуб Bedroom на 31 юли с появата на Robbie Rivera. Диджеят е водещ на три радиопредавания и е автор на ремикси за някои от най-големите звезди на музикалната сцена като Faithless, Madonna, Kylie Minogue, Ricky Martin, Santana, Pink и др.


Robbie Rivera

На 8 август Cacao Beach ще посрещне любимеца на Madonna - Victor Calderone (на малката снимка). Нюйоркската хаус легенда е автор на хитове като "Give It Up", "Beat Me Harder" и "Resonate".


Mark Knight

Закриващото парти от серията Summertime Dance Explosion Solar 2009 на 15 август, е поверено на две звезди - Mark Knight и Martijn Ten Velden. Дуото пристига у нас, за да представи един от водещите световни лейбъли за електронна музика Toolroom Records, създаден през 2004 г. от самия Mark Knight.


Martijn Ten Velden

В рамките на Summertime Dance Explosion Solar 2009 ще се състоят още две горещи партита - на Cacao Beach на 25 юли, когато зад пулта ще застане Pete Tong и на 2 август отново на Cacao Beach, когато ще гостува най-известният транс диджей и продуцент в света - Tiеsto.

Билети за всички партита от Summertime Dance Explosion Solar 2009 в мрежата на Ticketstream Bulgaria.

Сподели.