Psy: Следващият ми сингъл ще бъде на английски!

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителят на Gangnam Style, Psy, говори за бъдещите си планове и разкри: "Вторият сингъл ще бъде на английски. И проблемът с него е, че съм подложен на огромно напрежение, опитвайки се да надмина Gangnam Style. Наистина е трудно."

"Проблемът е в това, че клипът към песента е по-популярен от самия мен... Така че за начало трябва да надмина видеото", добави той. "Трябва да посетя Обединеното кралство, трябва да отида навсякъде, за да промотирам това, което съм и това, което съм направил в Корея през последните 12 години".

Преди това Psy каза, че се бори с отговорността да е най-популярният корейски музикант извън страната си и това, че всички го гледат като "златен олимпийски медалист".

Южнокорейският изпълнител се превърна в интернет сензация благодарение на огромния успех на песента Gangnam Style, която достигна почти 300 милиона гледания в YouTube и послужи като вдъхновение на много интернет пародии. Песента се изкачи до върха на Official UK Singles Chart миналата седмица (30 септември), продавайки 26 хиляди копия повече от най-близкия си конкурент.


Сподели.