Проект на "Popcorn" се работи в Холандия, Германия и Русия

Pinterest LinkedIn +

Най-новото парче на Popcorn, ”Принца на Персия” бе тествано едновременно в Buddah Bar на Слънчев бряг и известни клубове в Чикаго. До колкото успяхме да разберем в Слънчев бряг то е предизвикало истински фурор. Много ласкави отзиви се чуха и от Чикаго. Може би ви звучи малко странно всичко, което се случва около Popcorn. Но, най-вероятно те ще се окажат поредните българи признати първо извън родината си.

За музиканти, които работят по 20 часа, поддържат близки работни контакти с професионалисти от световна величина в областта на звукозаписа и издателския бизнес и преговарят за издаването на втори винил, няма нищо необичайно.
Научихме, че наскоро Дони от Popcorn е получил ценни съвети от тонрежисьора на Justin Timberlake и Missy Eliot. Парчето “Принца на Персия” е част от проекта “Принца на Персия”, върху който се работи в Холандия, Германия и Русия. В парчето има индийски етно елементи и перкусии. Индийската общност във Ванкувър, чрез известният изпълнител на хинди Rajan похвали Popcorn за богатите им познания в областта на класическата индийска музика. Вече е готов и единия от ремиксите на това парче. Ремикса е направен в Русия от известната руска група Юнит 21.

Групата има над 10 издадени плочи в Европа и Русия. Ремикса, който Юнит 21 направиха на “Принца на Персия” на Popcorn се определя като tribal/progressive .
Dir.bg
Сподели.