Prodigy и Franz Ferdinand - аут от ЕXIT 05

Pinterest LinkedIn +

Въпреки желанието на организаторите и феновете на фестивала EXIT, тази година Prodigy и Franz Ferdinand няма да участват на сцените в Петроварадинскта крепост на Нови Сад, съобщават организаторите на най-големия балкански музикален фестивал, в официалния му сайт.

По време на фестивала – 7-10 юли, Prodigy ще останат в родната си Англия, а Franz Ferdinand ще почиват в първите две седмици на юли. Въпреки отсъствието им, има известна вероятност и двете групи да направят самостоятелни концери в Белград или Нови сад.

Fatboy Slim и Apocalyptica са сред първите обявени хедлайнери за главната сцена на фестивала - Voda Main stage. В момента се водят активни преговори за още имена, които ще се включат във фестивалната програма.

Ето и имената на някои други артисти, които организаторите на фестивала са опитал да привлекат за участие, но не са успели поради различни приичини: Beastie Boys, Green Day, Interpol, Kings of Leon, Nick Cave & The Bad Seeds, The White Stripes, The Libertines, Sting, Moby, System of a Down, Kelis, The Strokes.
Сподели.