Продължението на "Капитан Америка: Първият отмъстител" тръгва по екраните през пролетта на 2014 година

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че Marvel все още търси режисьор за "Капитан Америка: Първият отмъстител" (Captain America: The First Avenger), вече имаме обявена дата за излизането на лентата - 4 април 2014 година.

Макар филмът да е още далеч от официалната си премиера, феновете на супергероя определено ще се зарадват на новината за завръщането му. Както бе споменато преди няколко дни, сред режисьорите, набелязани за мястото на Джо Джонстън, работил над оригинала, са Джордж Нолфи ("Агенти на съдбата"), Ф. Гари Грей (''Италианска афера'') и Джо и Антъни Русо (''Аз, ти и Дюпри'').

Филмът все още няма обявен сюжет, но е интересно да отбележим, че според студиото, "Стив Роджърс продължава дружбата си с Ник Фюри и S.H.I.E.L.D, като в това време се съпротивлява да приеме своята роля в модерния свят". След като актьорът Нийл Макдона, част от каста на първия филм, разкри, че екипът планира да заснемат продължението в края на 2012 г., обявената конкретна дата им дава малко време за отдих.

С даденото допълнително време, от студиото ще могат да координират и евентуални специални участия на някои от супергероите, участващи в предстоящия блокбъстър – "Отмъстителите" (The Avengers). Последният тръгва по екраните едва след месец, а очакванията за лентата с Капитан Америка и компания са до небесата. Дали ще бъдат оправдани, ще разберем съвсем скоро.


Сподели.