Природозащитници погнаха Jennifer Lopez заради миглите й

Pinterest LinkedIn +


Латинодивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) е попаднала под яростните критики на природозащитниците, защото носела фалшиви мигли от норка, разкрива digitalspy.co.uk.

Певицата, която се изявява и като актриса, е станала мишена на борещите се срещу носенето на кожени дрехи, водени от съпругата на Пол Маккартни (Paul McCartney) Хедър (Heather McCartney). Причината - че се е появила в последния си видеоклип, "Hold You Down", разкрасена с разхубавяващия атрибут.

Организацията за защита на животните PETA (People For The Ethical Treatment Of Animals) от доста време обвинява Лопес за възраждането на модата на кожените дрехи напоследък, тъй като тя често се появява в кожени дрешки от естествена кожа, когато посещава различни звездни събития. Сега обаче кампанията срещу звездата определено набира сила.

Източник, близък до Хедър, е споделел пред в-к Sunday Mirror: "Хедър беше напълно изумена, когато научи за Джей Ло. Беше абсолютно възмутена - направо не можеше да повярва, че й се позволява да прави такива неща безнаказано. Това, че Джей Ло спокойно си носи миглите, толкова ядоса Хедър, че тя реши да я вземе под прицел, независимо какви ще бъдат последствията."

Сподели.