Prince боядиса дома си лилав, хазяинът му го съди

Pinterest LinkedIn +

Поп изпълнителят Prince се забърка в съдебно дело с хазяина си. Баскетболистът от "Utah Jazz" Карлос Буузър (Carlos Boozer) заведе дело срещу наемателя на холивудското си имение Prince, който се нанесъл в него преди 6 месеца срещу месечен наем от $70 000.

Поп изпълнителят Prince се забърка в съдебно дело с хазяина си. Баскетболистът от "Utah Jazz" Карлос Буузър (Carlos Boozer) заведе дело срещу наемателя на холивудското си имение Prince, който се нанесъл в него преди 6 месеца срещу месечен наем от $70 000.

Според договора за наем, докато живее там, Prince нямал право да прави никакви промени по обзавеждането и декорирането на имота, предаде британският вестник "Guardian".

Според жалбата, подадена в съда на Лос Анджелис, музикантът боядисал външните стени на къщата на лилави ивици, наредил да изпишат по стените личния му йероглиф и номера 3121, каквото е заглавието на новия му албум, излязъл в САЩ тази седмица. В гостната мокетът бил заменен с чисто черен, а в спалнята – с лилав на йероглифи. Част от мивките в къщата били заменени с мивки за фризьорски салони, като за целта в стените били пробити дупки за нови тръби.

През ноември Буузър дал на Prince тридневен срок да върне къщата в стария ù вид или да се изнася моментално, но музикантът не направил нищо по въпроса. В отговор хазяинът завел дело за $25 000 плюс разноските.

Адвокатите на Prince отрекли твърденията на Буузър и казали, че той приел наема, платен за декември и януари, когато срокът за изнасянето вече бил изтекъл. Адвокатите на Буузър оттеглили иска си, но може да заведат ново дело.

Сподели.