Приключи поредицата "Котки"

Pinterest LinkedIn +

Столичният парти център "4 км" събра около 400 гости за официалното закриване на поредицата фото-комикси "Котки".

"Котки" е четвърта поредица от проекта Papermovie. Флайърите не проследяват хронологично разказана история, а всяка от историите приключва в рамките на един флайър. Създатели на единствения по рода си в България фото-комикс са Милен Антиохов, Симеон Леви и Мирчо Мирев.


Милен Антиохов заедно с един от най-често срещаните образи в Papermovie Николай Русинов-Чеци. Снимка: Avtora.com

Всяка история има и свой саундтрак. Гостите на партито получиха диск с 28 парчета, заедно с луксозна колекционерска кутия съдържаща всички истории.

KЕi от Pоrno BPM, Shamanez, backpullver и др., направили саундтрака на поредицата, забавляваха на живо гостите на партито с диджейски сетове.


Привлекателни промотьорки посрещаха и изпращаха гостите с подарък - луксозна колекция от всички бореве на "Котки". Снимка: Avtora.com

Фокусникът Аско (участвал в "Котки" 3) беше атракцията, която организаторите бяха подготвили за гостите си и в продължение на 30 минути демонстрираше уменията.

Целият саундтрак, поредицата "Котки", както и предните три истории - "Трикраки кучета", "36" и "Апартаментът" можете да откриете на официалния им сайт.

Сподели.