"Приятелство без край" за Гого препълни зала 1 на НДК

Pinterest LinkedIn +

Грандиозният благотворителен концерт в подкрепа на Гого от Тоника изпълни по шевовете зала 1 на НДК.

Освен запълнените изцяло места, сред публиката имаше и правостоящи, които отделиха по 8 лева за билет, за да подпомогнат лечението на популярния изпълнител от Фамилия Тоника. По време на шоуто зрителите чуха над 50 български шлагера, като начало на концерта дадоха Богдана Карадочева и Стефан Димитров с песента "Дано".

Последваха изпълнения на Стефка Берова, Мустафа Чаушев, Кичка Бодурова, Мая Нешкова, Илия Ангелов, като първата част от шоуто завърши с песните на легендата на родната естрадна музика Лили Иванова.

През втората част публиката се наслади на не по-малко популярни имена от музикалната ни сцена - Васил Найденов, Панайот Панайотов, Мишо Йончев, дует Ритон, Веселин Маринова, Орлин Горанов и още много други.

Всички те пожелаха на Гого да се справи по най-бързия начин с тежката диагноза, а на финала прозвуча незабравимата песен на Фамилия Тоника - "Здравей, как си приятелю", изпълнена от всички звезди, участвали в концерта.

Благородната инициатива обедини дори вечно враждуващите членове на групата със създателя й Стефан Диомов, които забравиха всички различия помежду си в името на успеха й. Събитието мина под мотото "Приятелство без край" и самият Гого във видеозапис каза на всички, които му подадоха ръка: "Мога смело да призная - аз съм един щастлив човек!" Той не успя да присъства на концерта, тъй като в момента е в чужбина за поредните си изследвания.

  • Помогнете на Гого, като изпратите SMS с текст DMS Gogo на 17 777 за всички моб. оператори (1, 20 лв. с ддс)
  • Банкова сметка за лечението: BG73 UNCR 7630 1059 6950 20

Още:

Сподели.