Прероди се в котка, куче или хамстер със The Sims 3 Pets тази есен

Pinterest LinkedIn +

Хитовият франчайз The Sims ще продължи да се разширява и от тази есен ще предостави на феновете на симулациите и други породи, освен човешката, в които да се въплъщават. Според анонса на EA The Sims 3 Pets ще позволи на играчите да влязат в кожата на своите домашни любимци и видят света през техните очи.

Играта ще излезе като експанжън допълнение за PC и Mac и като самостоятелно заглавие за Xbox 360, PS3 и Nintendo 3DS, като в конзолните версии ще бъдат интегрирани различни функции, специфични за дадената платформа. 3DS версията, например, благодарение на вградения в системата педометър, ще позволи на играчите да конвертират своите стъпки в Карма точки, а чрез StreetPass ще могат да подаряват домашни любимци на други 3DS играчи в определен периметър.

Xbox 360 версията ще поддържа Kinect, чрез който ползвателите й ще могат да контролират своите животинки и Sim-сове чрез гласови команди. The Sims 3 Pets ще излезе тази есен и ще включва стотици различни породи кучета и котки, а освен да споделят помежду си домашни любимци, играчите ще могат да се гощават едни (с) други.

Сподели.