Премиерата на Jupiter Ascending се отлага за февруари 2015 година

Pinterest LinkedIn +

Sci-fi епиката на Анди и Лана Уашовски - Jupiter Ascending - трябваше да направи своята премиера на 18 юли 2014 г. Изглежда обаче продукцията е срещнала препятствия, които ще забавят дебюта й с цели шест месеца.

От Warner Bros. обявиха, че новата премиерна дата на лентата е 6 февруари 2015 г., без да уточняват какво е наложило значителната промяна в графика.

Според The Hollywood Reporter забавянето се дължи на нуждата от допълнителна работа по визията и специалните ефекти на филма.

След слабото представяне на предишния филм на двамата режисьори - Cloud Atlas (Облакът атлас) - очакванията са, че Уашовски ще направят всичко възможно, за да избегнат сериозна конкуренция в боксофиса.

В средата на юли такава наистина нямаше да има - очакваните заглавия тогава са продълженията на The Purge и Planes и комедиите Sex Tape и Wish I Was Here.

През февруари 2015 г. обаче опонентите на Jupiter Ascending са доста по-силни - Mortdecai с Джони Деп и екшънът Run All Night с Лиъм Нийсън, които се очаква да се представят много силно през първите си седмици на екран.

В актьорския състав на sci-fi филма на Анди и Лана са Чанинг Тейтъм, Мила Кунис, Шон Бийн, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Кристина Коул и др.

Сподели.