Прелестната Дженифър Лоурънс – изкусителна за Vanity Fair (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence) е изкусително секси на корицата на списание Vanity Fair.

След седмици мълчание 24-годишната чаровница коментира за ноемврийския брой на изданието скандала с нейните голи снимки, които превзеха мрежата и провокираха противоречиви коментари, споделя дали се чувства унизена от бруталното навлизане в личното й пространство и какво би казала на таблоидите, които разпространиха провокативните фотоси.

Певицата Rihanna, реалити звездата и съпруга на Kanye West Ким Кардашиян, супермоделът Ирина Шейк и бременната актриса Хейдън Пенетиър са само част от красавиците, които пострадаха от нашумялата хакерска атака. Мнозина от тях изразиха възмущението си от случилото се.

"Това, че съм популярна личност, просто актриса, не значи, че съм молила за това. Това е моето тяло и се предполага, че изборът е мой. Фактът, че не го решавам аз, ме отвращава. Не мога да повярвам, че живеем в такъв свят. Това не е скандал, а престъпление, сексуално посегателство. Законът трябва да се промени."


"Времето лекува. Вече не плача за това. Не мога да бъда гневна. Не мога да оставя щастието си в ръцете на такива хора. Трябва да намеря спокойствието си."


Въпреки молбите на засегнатите многобройни издания публикуваха разголените снимки.

"Трябва да имаш избор. Не трябва да си този, който лъже, за да се прехранва. Можеш да направиш нещо добро. Можеш да бъдеш добър. Просто направи този избор – ще се почувстваш по-добре."


Сподели.