Предизвикателство! 10 песни, на които сексът е повече от невъзможен

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че уикендът (винаги) е пред нас, всеки обича да се отдаде на Netflix & Chill и през седмицата. Малко романтична музика винаги допринася за настроението. А може и да не е романтична – метъл, хип-хоп, R&B... Всеки с вкуса си.

Има някои парчета обаче, с които колкото и да се мъчите, просто няма да ви... се получи работата. Образно казано. Както Superman си има своя криптонит, така и всеки любовен акт има срещу себе си тези, а и много други песни. 

Предизвикваме ви да се впуснете в едно трудно за преодоляване предизвикателство, но не гарантираме колко може да навреди опитът върху нервната ви система. За покачване на левъл пък може да си съставите и цяла колекция, вместо да се фокусирате върху една песен. Успех!

 

Деян Неделчев – "В гората" / Без коментар...

 

 

Eduard Khil – Trololo Song / Това парче стана много вайръл през последните 5-6 години. Нищо против покойния Едуард Кил. Физиономиите + текста обаче не са добра комбинация...

 

 

Spongebob Theme Song / Може да пробвате, но след втория път е доста вероятно да си припявате.

 

 

Lesley Gore – Sunshine, Lollipops and Rainbows / ?!?!

 

 

Братя Аргирови – "Гот е" / Класика! Ако образите на братя Аргирови се появяват в съзнанието ви в най-ключовите моменти, не сме виновни ние.

 

 

Лили Иванова – "Ветрове" / Песента е страхотна, спор няма. Жалко, че се намира в онази категория парчета, които не са подходящи за каквито и да е социални ситуации...

   

 

"Лека нощ, деца" / Спомените ще ви върнат във времето, когато секс не е била дума, която сте чували често. Не че е лошо!

 

Rednex – Cotton Eye Joe / За това парче каузата не е изгубена. Или поне не беше преди 20 години. Сигурно се е случвало на някоя друга двойка да й е скучно, докато гледа MTV или VH1...

 

 

Psy – Gangnam Style / Тази песен е за танцуване и нищо друго!

 

 

Djordjano – "Отиваме на купон" / КРАЙ!

Сподели.