Порно ветеранът Рон Джеръми се възстановява от тежка операция, иска да снима порно в болницата

Pinterest LinkedIn +

След две тежки операции на сърцето 59-годишният "Крал на порното" Рон Джеръми се възстановява успешно, но състоянието му изисква продължителен престой в болницата, коментира агентът на актьора, цитиран от АВС.

Звездата от филмите за възрастни постъпи в лечебното заведение в края на януари след продължителни и остри болки в гърдите. Часове след възстановяването си порно богът демонстрира добра форма и чувство за хумор в телефонно интервю, дадено за TMZ.

"Сестрите тук са невероятни! Аз играя пациент, те играят медици... Иска ми се да беше филм!"

"Ако не бяха тези добри лекари, вече щях да съм мъртъв. Но тъй като съм още жив, обмислям да заснема порно в болничната стая", шегува се още мустакатият съблазнител и допълва, че сам ще режисира болничното видео.

Легендарният Рон Джереми има зад гърба си повече от 2000 филма, което е рекорд в киното изобщо, и според собствените му груби изчисления е правил секс с повече от 5000 жени. Актьорът с еврейски произход и с прякор "Дебелия таралеж" е носител на титлата "Порно звезда №1 на всички времена", връчена му от една от най-големите компании в порно индустрията в света AVN.

Сподели.