Пол Погба се присъединява към семейството на "Adidas Originals"

Pinterest LinkedIn +

"Adidas Originals" представи най-новите версии на модела P.O.D-S3.1, при които смелият футуристичен дизайн на силуета заема още по-централно място чрез нова игра с цветовете.

Най-новата версия остава вярна на оригиналния модел P.O.D-S3.1, изработен от гъвкава плетена текстилна горна част и структурни слоеве при пръстите и петата. Чрез контрастиращи черни и бели цветови решения и двете предложения за октомври подчертават смелия стил на обувката.

Изчистената визия определя първото, изцяло бяло цветово решение. В същото време второто цветово решение е с преобладаващо черна горна част и елементи в контрастно розово, синьо, тюркоазено и яркочервено около глезена и при петата, както и семпли брандирани детайли на езика и петата.

За подметката на P.O.D-S3.1 е използвана едноименната технология Point of Deflection System, комбинирана с елемент EVA в предната част, технология BOOST при петата и издръжлива каучукова основа. Резултатът е модел, който съчетава смелия дизайн на силуета P.O.D-S3.1 със също толкова смели цветови решения, за да капсулира философията на обувката за прогресивен дизайн на формата и функцията.

Сподели.