Пол Джиамати е новото попълнение в Downton Abbey

Pinterest LinkedIn +

Отличеният със Златен глобус актьор - Пол Джиамати (Paul Giamatti) - е поредната звезда, която ще има специално участие в британския драматичен сериал Downton Abbey (Абатството Даунтън).

Дебютът му в сериала ще се състои по време на специалния коледен епизод в края на 2013 г., а ролята, която ще изиграе, е тази на Харолд Левинсън - брат на Кора Кроули и вуйчо на Мери и Едит Кроули.

"Нямаме търпение да видим Пол заедно с Шърли Маклейн, които определено ще разклатят установените аристократични порядки в имението Даунтън.", коментира Гарет Нийми от Carnival Films, които стоят зад създаването на сериала.

Последният епизод за 2013 г. ще отбележи финала на четвърти сезон, за участие в който отново ще се завърнат Маги Смит (Maggie Smith), Хю Бонъвил (Hugh Bonneville), Мишел Докъри (Michelle Dockery) и др.

Междувременно Пол Джиамати работи и по продължението на The Amazing Spider-Man (Невероятният Спайдърмен), в който ще изиграе ролята на суперзлодея The Rhino. Филмът се очаква в кината на 2 май 2014 г.

Сподели.