Поезията на Марин Бодаков и музиката на Теодосий Спасов се събират в в галерия "Прегърни ме"

Pinterest LinkedIn +

Първата изява на Теодосий Спасов след завръщането му от Антарктида ще се проведе днес, 27.02.20 г., в 19 ч. в галерия "Прегърни ме". "От човек до човек" е преживяване, което ще обедини поезията на Марин Бодаков и музиката на Теодосий Спасов. Двамата ще си партнират за пореден път след последната им изява в Обсерваторията на Борисовата градина.

Галерия "Прегърни ме" е новото пространство за изкуство в допълнение към ателие "Прегърни ме", което вече 15 години работи с деца, лишени от родителска грижа. Галерията ще събере на едно място любителите на музиката и поезията и ще ги обедини в името на изкуството. "Защото музиката е от човек до човек, защото поезията е от човек до човек. Защото звездите са в една прегръдка", споделя Марин Бодаков.

В интимното пространство на галерията ценителите ще имат възможността да се насладят на изкуството в повече от една от неговите форми. Ще могат да се докоснат до магията му, която ще ги отведе на пътуване между музиката и поезията. "Пътуванията са пътуване към нас самите", споделя Теодосий Спасов.

Всички желаещи да присъстват на събитието могат да закупят билети от галерия "Прегърни ме" в София, на ул. "Г. С. Раковски" № 63. Приходите ще отидат в подкрепа на каузи, насочени към деца, лишени от родителска грижа.

Сподели.