"Под прикритие" се завръща с последен пети сезон! Вижте кога!

Pinterest LinkedIn +

Любимият на (почти) всички български криминален сериал "Под прикритие" ще се завърне за един последен пети сезон.

Снимките на финалните епизоди отново са на южното Черноморие, като създателите на поредицата отново залагат на много екшън, каскади и заплетена история.

Вижте първи снимки от снимачната площадка на новия сезон!

"Те (зрителите) ще станат свидетели на изключителен сценарен ход, който е възможен само тогава, когато историята свършва. Това, което се опитахме да направим с четвърти сезон, е да проверим дали можем да презаредим един проект, планиран за три сезона.


Продължихме най-вече заради зрителския интерес и световната дистрибуция. Много важно е един продукт да свърши тогава, когато все още е  много добър. Зрителите трябва да се разделят със своите герои докато все още са влюбени в тях"казва Директор "Програма БНТ1" Севда Шишманова. 

Освен с добре познатите ни стари герои, начело с Иво Андонов (Захари Бахаров в ролята), към историята ще се присъединят и нови персонажи, с които да завърши сериалът.

"Нови герои, няколко образа. Много талантливи актьори. Бойко Кръстанов е новото ченге под прикритие. Да не разкривам всичко…", добавя продуцентът Димитър Митовски. 

Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ "Недадените", и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов. В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.

Вижте първи снимки от снимачната площадка на новия сезон!

Режисьори на епизодите са бъдат Димитър Митовски, Виктор Божинов и Зоран Петровски. Зад камерата застава операторът Радослав Гочев, а неочакваните обрати и ходове в сценария са дело на Теодора Маркова и Георги Иванов. Двамата работиха по първия и втория сезон на „Под прикритие“, както и за "Стъклен дом", "Революция Z" и "Фамилията".

"Под прикритие" се завръща в ефира на БНТ за последно през ноември 2015 г.

Вижте първи снимки от снимачната площадка на новия сезон!

Сподели.